Σχεδιασμός & Χαρακτηριστικά

 

Οι υφασμάτινες , πλενόμενες πάνες Babylicious είναι  κατασκευασμένες με αγάπη και ευθύνη φροντίδας για τους μικρούς σας θησαυρούς  , με εξαιρετικό σχεδιασμό και εργονομία για τέλεια εφαρμογή , σε χρώματα και σχεδία που σας δίνει την δυνατότητα να παρέχεται στο μωράκι σας το μοναδικό στυλ που του αξίζει .   

Το εξωτερικό μέρος είναι από αδιάβροχο υλικό και με διπλά λάστιχα στα πόδια που αποτρέπει από διαρροές.

Το έξυπνο σύστημα τροποποίησης μεγέθους με snaps κάνει τις υφασμάτινες πάνες Babylicious να είναι one size με εύκολη και άριστη εφαρμογή σε μωράκια από 0 έως 36 μηνών προσφέροντας σας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία σε σχέση με τις συμβατικές πάνες μιας χρήσης . 

 

 

Οι υφασμάτινες πάνες Babylicious προσφέρονται σε εσάς και στο μωράκι σας με δύο επιθέματα εξωτερικής επένδυσης Bamboo charcoal και υπέρ-απορροφητικό πυρήνα από microfiber που εγκλωβίζουν την υγρασία στο εσωτερικό τους μένοντας στεγνά εξωτερικά , ένα επίθεμα πέντε στρώσεων και ένα επίθεμα τεσσάρων στρώσεων ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την απορροφητικότητα που χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού σας.

Οι υφασμάτινες πάνες Babylicious έχουν εσωτερική επένδυση από μαλακό Bamboo charcoal που αφήνει το δερματάκι του μωρού σας στεγνό μεταφέροντας όλη την υγρασία στο επίθεμα ενώ ταυτόχρονα του επιτρέπει να αναπνέει με αποτέλεσμα να προστατεύει το μωράκι σας από ερεθισμούς και αλλεργίες .

Oι υφασμάτινες πάνες Babylicious  είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και φέρουν πιστοποίηση SGS για τα υλικά και τα χρώματα κατασκευής τους, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για το μωράκι σας.